http://www.globtime.cz/clanky/25-hodnoceni.html
Tato stránka byla vytištěna dne 16.4.2024 8:32.
Zrušit tisk

 

IG Watteeuw 

Rádi bychom Vám poděkovali za spolupráci v letošním roce, kterou vnímáme jako velice přínosnou pro naši společnost. Jsme rádi, že školení s Vámi se pro náš management tým staly jakýmsi benefitem, a přestože někdy nastávají situace, které jsou velice urgentní, všichni se snažíme najít jakékoliv řešení, abychom o naše školení s Vámi nepřišli. Těšíme se na spolupráci v příštím roce.

Realizované projekty:

Celý top management IG Watteuw

 

INGERSOLL RAND - REFERENČNÍ DOPIS

Na základě praktických zkušeností z dlouhodobé spolupráce se společností Globtime Consulting a jejími lektory mohu konstatovat naprostou spokojenost s kvalitou předávaného know-how, kvalitou práce lektorů a s pozitivním dopadem těchto školení na výkon zaměstnanců společnosti Ingersoll Rand se sídlem v Uničově.
Současně oceňuji profesionalitu lektorů výše uvedené poradenské firmy v oblasti přípravy , analýzy a poskytování průběžných i závěrečných zpráv k jednotlivým projektům.

Realizované projekty:

Ing. Dalibor Javůrek
Ředitel společnosti


MACCO ORGANIGUES - REFERENČNÍ DOPIS

Na základě praktických zkušeností z dlouhodobé spolupráce se společností Globtime Consulting a jejími lektory mohu konstatovat naprostou spokojenost s kvalitou předávaného know-how, kvalitou práce lektorů a s pozitivním dopadem těchto školení na výkon zaměstnanců společnosti MACCO Organigues, s.r.o se sídlem v Bruntále.

Realizované projekty :

Ing. Martina Belaniková
Obchodní ředitelka

 

SIEMENS ELEKTROMOTORY s.r.o - REFERENČNÍ DOPIS

Na základě praktických zkušeností z dlouhodobé spolupráce se společností Globtime Consulting a jejími lektory mohu konstatovat naprostou spokojenost s kvalitou předávaného know-how, kvalitou práce lektorů a s pozitivním dopadem těchto školení na výkon zaměstnanců společnosti Siemens Elektromotory se sídlem v Mohelnici.

Realizované projekty v rámci programu ESF:

Igor Machálek
Personální ředitel

 

SIEMENS NST - REFERENČNÍ DOPIS

Na základě praktických zkušeností z dlouhodobé spolupráce se společností Globtime Consulting a jejími lektory mohu konstatovat naprostou spokojenost s kvalitou předávaného know-how, kvalitou práce lektorů a s pozitivním dopadem těchto školení na výkon zaměstnanců společnosti Siemens NST se sídlem v Trutnově.

Realizované projekty :

Ing. Roman Schiffer
Generální ředitel

 

MEOPTA  OPTIKA - REFERENČNÍ DOPIS

 

Spolupracuji se společností GLOBTIME CONSULTING již několik let. S profesionálním přístupem, přípravou a obsahem školení jsem vždy nadmíru spokojený.

Školení jsou vedena zkušenými lektory, kteří udrží pozornost posluchačů po celou dobu školení, obsahově připraveno dle požadavků na aktuální situaci či potřebu společnosti.

Vždy se také setkávám s nadstandardní  zpětnou vazbou posluchačů na proběhlé školení a velkou mírou realizace nabytých zkušeností v praxi.

Vřele doporučuji využít služeb společnosti GLOBTIME CONSULTING. Pro mne a můj tým jde o dlouhodobého partnera pro vzdělávání, který mi napomáhá tvořit kompetentní a profesionální tým.

 Realizované projekty:

Ing. Aleš Mandák

Supply Chain Director

Meopta-optika,s.r.o.